Paagman introduceert 'innovatieve' boekwinkel in Mall of the Netherlands

Paagman introduceert 'innovatieve' boekwinkel in Mall of the Netherlands

Boekhandel Paagman lanceert begin volgend jaar een nieuw winkelconcept in de toekomstige Westfield Mall of the Netherlands. Het oppervlak van de winkel in Leidschendam bedraagt zevenhonderd vierkante meter. 

De Haagse boekhandel laat weten overeenstemming te hebben bereikt met ontwikkelaar Unibail-Rodamco-Westfield. Fabian Paagman, algemeen directeur van Paagman: "Wij voelden ons vanaf het eerste begin al aangesproken door de ambities van Westfield Mall of The Netherlands. Deze sluiten aan op datgene waar wij als boekhandel voor staan: innovatief en hoogwaardig, maar tevens toegankelijk en zeer aantrekkelijk.”

Het winkelconcept van Paagman houdt in dat er regelmatig lezingen en interviews worden georganiseerd in de boekhandels, met lokale, nationale en internationale auteurs. Deze zijn gratis toegankelijk. Daarnaast laat het bedrijf weten dat de nieuwe winkel een verrassende, innovatieve inrichting krijgt. 

Naar eigen zeggen is het voor het eerst in ruim vijftien jaar dat in Nederland een nieuwe boekwinkel van deze omvang wordt gerealiseerd. Het gaat om de vijfde Nederlandse winkel van Paagman, dat sinds 1951 gevestigd is in het Haagse Statenkwartier. Naast boeken verkoopt het bedrijf ook kantoorartikelen, cd’s en lp’s, zowel fysiek als online. 

Westfield Mall of the Netherlands wordt een overdekt shoppingcentrum, met 230 winkels. De opening hiervan staat eveneens gepland voor 2020.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!