Laatste fase Hudson's Bay in Nederland ingegaan

Laatste fase Hudson's Bay in Nederland ingegaan

De opheffingsuitverkoop van Hudson’s Bay startte afgelopen zaterdag. Bijna alle producten zijn afgeprijsd, meldt de website van het warenhuis. 

Enkele geselecteerde merken zijn uitgezonderd van de uitverkoop, staat in een mail naar Hudson’s Bay-members. De artikelen zijn alleen in de winkels verkrijgbaar, aangezien de webshop van de warenhuisketen twee weken geleden al uit de lucht ging. 

De opheffingsuitverkoop is onderdeel van het vertrek van Hudson’s Bay uit Nederland. Eind dit jaar zullen alle vijftien winkels sluiten. Wat er met de panden van Hudson's Bay gaat gebeuren, is vooralsnog niet bekend. 
 

Reacties 2


s londen 7 okt, 20:18

jamer


Hugo Vis 11 okt, 10:31

Zeker een keer of 10 bij het warenhuis geweest, zowel in Amsterdam als Amstelveen (uitdragerij), niet 1 keer aangesproken door het winkelpersoneel dat bijna zonder uitzondering drukker was met mobiel of collega’s dan met de klanten. Nou nog paal en perk stellen aan de oneerlijke concurrentie van Zalando c.s. en de mode retail in Nederland krijgt weer kansen. ACM wanneer nemen jullie je verantwoording en gaan eens handhaven!!! zie hieronder;

"De Autoriteit Consument & Markt (ACM) is per 23 februari aangewezen als toezichthouder op de regels voor geoblocking. Deze regels zijn sinds begin december van kracht en zorgen ervoor dat consumenten overal in de Europese Unie onder dezelfde voorwaarden hun aankopen kunnen doen. Een ondernemer mag geen onderscheid maken tussen consumenten en bedrijven uit verschillende landen."

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!