Er is een nieuwe invulling gevonden voor de Hudson's Bay-panden in Enschede en Tilburg. In Tilburg komt een filiaal van de Koopman, een nieuwe formule van The Sting Companies. Supermarktformule 2 Brüder betrekt het pand in Enschede. 

Kledingwinkel de Koopman huurt het volledige Hudson's Bay-pand van meer dan dertienduizend vierkante meter tijdelijk van vastgoedeigenaar Wereldhave. De opening zal naar verwachting in juni dit jaar plaatsvinden. Eerder kondigde de Koopman aan ook het voormalige pand van Hudson's Bay in Rotterdam te betrekken. De Koopman verkoopt merken als Sutherland, April Evil en Bella Ragazza en komt uit de koker van The Sting Companies (moederbedrijf van modeketen The Sting).

In Hudson's Bay Enschede komt supermarktformule 2 Brüder. Volgens de posters op het pand gaat het om een tijdelijke pop-upstore, maar directeur Ronald Versluis zegt tegen Tubantia er 'niet meer weg te gaan'. De supermarkt gaat op 16 mei open op de begane grond. Op de eerste etage komt een foodcourt. 2 Brüder heeft één andere vestiging, in Venlo. De formule richt zich op de Duitse kooptoerist.