Coolblue wil dit jaar zes winkels openen

Coolblue wil dit jaar zes winkels openen

Coolblue wil dit jaar zes winkels openen. Daarmee zou het aantal filialen op achttien komen.

Woensdag ging de eerste van de zes open: in het centrum van Leiden. Binnenkort komt daar een flagshipstore in Brussel bij. Voor de verdere uitrol is de retailer op zoek naar winkelpanden van meer dan duizend vierkante meter in grote Nederlandse en Belgische steden.

"Hiervoor richten we ons niet alleen op steden waar we nog geen winkel hebben, zoals bijvoorbeeld Almere, Breda en Hasselt, maar kijken we ook naar steden waar we al zitten, zoals bijvoorbeeld Den Haag en Rotterdam", zegt topman Pieter Zwart.

Reacties

Begane grond voormalig V&D pand Alkmaar zou mooi zijn.

Geplaatst door Bert Ysfogel op 20 mei 2020 om 12:50

Nog even en dan krijgt Coolblue het monoplie in handen. Waardoor de kleinere winkeliers definitief gaan verdwijnen. Het proces waarbij de groten en kleinen van de markt drukken is al een halve eauw gaande.Aan deze ontwikkeling zou een einde moeten wordewn gemaakt. Net als met de Globalisatie, waar de politiek wereldwijd zo enthousiast over is en wat tot op heden alleen maar tot veel ellende heeft geleid.

Geplaatst door Hans Groet op 20 mei 2020 om 19:42

Prachtig om te zien hoe zo’n ondernemende groep jonge mensen al 2 decennia en nog steeds blijven groeien door ultieme focus op klanttevredenheid, data gedrevenheid en no-nonsense cultuur. Knap werk!

Geplaatst door Noud Van Workum op 21 mei 2020 om 17:53

Gaan het niet lang meer volhouden. Kunnen nu al bijna niet meer de service verlenen die ze met een glimlach beloven. Kijk maar naar de negatieve recensies. Was een hype en vernieuwend maar gaat nu gewoon op in de massa. Een simpele webshop is heel wat anders dan wat ze nu trachten te doen.

Geplaatst door P Wit op 22 mei 2020 om 12:42

@Hans Groet "Nog even en dan krijgt Coolblue het monoplie in handen" ??
Weleens gehoord van Mediamarkt en BCC ?

Geplaatst door Gerard van Gummigalgen op 22 mei 2020 om 17:00

Laatste nieuws

RetailTrends