Søstrene Grene lanceert Nederlandse webshop

Het Deense interieurmerk Søstrene Grene lanceert 12 oktober een webshop in Nederland. Eerder dit jaar gebeurde dat al in thuisland Denemarken en in Duitsland.

Het zijn de eerste stappen in de wereld van e-commerce. Sinds de oprichting in 1973 was Søstrene Grene alleen in de winkelstraat te vinden. "Jarenlang kregen wij dagelijks berichten van klanten die aangaven graag de mogelijkheid te hebben om online te winkelen", zegt ceo Mikkel Grene. "Na een succesvolle lancering in Denemarken en Duitsland, zijn we nu eindelijk klaar om deze service uit te breiden naar onze Nederlandse klanten. We zijn verheugd dat we hen nu ook een andere mogelijkheid kunnen bieden om ons te bezoeken, zelfs als ze niet in de buurt van een fysieke winkel wonen of als ze hun plaatselijke winkel niet zo vaak kunnen bezoeken als dat ze zouden willen."

De webhop zal onder meer bestaan uit interieur-, hobby- en doe-het-zelf-items, keukenaccessoires, kaarsen, servetten, cadeaupapier, kantoorartikelen, feestartikelen en speelgoed. De selectie zal in de toekomst worden uitgebreid. Net zoals in de winkels worden er wekelijks nieuwe producten toegevoegd. Spulletjes die online zijn gekocht, kunnen desgewenst worden teruggebracht in een van de dertien winkels.

Søstrene Grene heeft ruim 240 winkels, verspreid over vijftien landen. In de toekomst zullen meer landen een webshop krijgen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!