Winston en Renate Gerschtanowitz stappen in Whoppah

Winston en Renate Gerschtanowitz zijn partner en aandeelhouder geworden van Whoppah. De marktplaats voor tweedehands design en kunst hoopt zo verder te kunnen groeien in Nederland en uit te kunnen breiden in Europa.

"Vintage design is de afgelopen jaren steeds populairder geworden", zegt Winston Gerschtanowitz, presentator en ondernemer." Nadat wij zelf op Whoppah succesvol meerdere designitems kochten en verkochten, kwamen wij in contact met de oprichters. Wij delen de enorme drive en visie op ondernemerschap en zien een kans in de markt voor een innovatief platform dat zich richt op alleen maar mooie en unieke items als alternatief voor generieke marktplaatsen." Het koppel heeft een eigen verkoopplek op Whoppah.

Whoppah, met het hoofdkantoor in Amsterdam, begon mei vorig jaar. België was in september dat jaar het tweede land waar de markplaats actief werd. Afgelopen zomer volgde Duitsland. Whoppah was dit jaar een van de tien genomineerden voor RetailRookie of the Year, de prijs van RetailTrends voor jonge, veelbelovende retailconcepten.

Foto: De oprichters Thomas Bunnik (ceo) en Evelien Remmelts (cpo)

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!