Het beste van RetailTrends: week 47

RetailTrends.nl richt zich op voor de retail relevante achtergronden met onder meer tips, video's, fotoreportages, columns, expertartikelen en whitepapers. RetailNews zet de vijf meest gelezen artikelen van afgelopen week op een rij.

Zo geeft Witteveen Blokker 'weer terug aan Nederland'
Een stukje Blokker voor iedereen. Met dat uitgangspunt start de huishoudketen eind november met het uitgeven van aandelen aan zijn klanten, die daarmee zogeheten ‘Blokjes Houders’ worden. Wat houdt het concept precies in en wat is de meerwaarde ervan voor zowel Blokker als zijn klanten?

Hoe je als koffermerk overleeft als mensen niet reizen
De inmiddels gevleugelde uitspraak ‘en toen kwam corona’ geldt nog meer voor retailers en merken die sterk afhankelijk zijn van reizen. Zoals Suitsuit, bekend van zijn koffers. Maar juist door daar minder afhankelijk van te worden ziet directeur Jan Willem de Muinck Keizer de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Hoe Albert Heijn zich ontwikkelt tot een food- en techbedrijf
Van een supermarktbedrijf naar een food- en techbedrijf. Zo ontwikkelt Albert Heijn zich. Maar wat betekent dat? Op het event What's Next in Retail Tech gaf cio/cto Gerhard van der Bijl er een presentatie over. We legden hem daarna enkele vragen voor.

De toekomst van retail: zeven inzichten van futurist Christian Kromme
Hoe verandert technologie de wereld de komende vijf tot tien jaar? Dat voorspelde futurist en auteur van Humanification Christian Kromme tijdens What’s Next In Retail Tech, op basis van de paralellen tussen technologie en biologie. Wat dat betekent voor de retail lees je terug aan de hand van deze zeven inzichten

Podcast: Retaillessen Geert-Jan Smits (Flinders)
Geert-Jan Smits (49) is oprichter en ceo van Flinders Design. Flinders Design is 10 jaar jong en geldt als een van de disrupters in de home & living sector. Flinders levert design meubelen vanuit voorraad. We spreken uitgebreid over hoe hij zijn bedrijf met vallen en opstaan heeft opgebouwd. En over zijn groeiambities, de focus op eigen labels en de nieuwe investeringsronde.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!