Tiny Library in 2023 naar België en Duitsland 

Tiny Library in 2023 naar België en Duitsland 

Tiny Library, een Nederlands verhuurplatform voor babyproducten, gaat in 2023 de grens over naar België en Duitsland. Het zijn de eerste stappen om Europees marktleider te worden, vertelt eigenares Julie Munneke aan RetailTrends. 

Tiny Library haalde eerder dit jaar 600 duizend euro groeigeld op tijdens een investeringsronde. Met het kapitaal kan het bedrijf van Julie Munneke een solide basis neerzetten in Nederland en de eerste stappen zetten over de grens.

Duitsland en België zijn daarom logische nieuwe afzetmarkten voor het verhuurplatform. Munneke: “Ook vertalen we onze webshop naar het Duits en het Frans. Van daaruit is de stap naar meerdere landen niet zo groot meer.”

Munneke ziet met name kansen op Europees gebied omdat Tiny Library partnerships heeft met leveranciers en het breedste assortiment aanbiedt in Europa. "De meesten zijn gespecialiseerd in een bepaald segment, bij ons vindt een consument van alles. Ook werken veel andere platformen met een lidmaatschap. Daar hebben wij heel bewust niet voor gekozen; dat is voor ons lang niet flexibel genoeg.”

Tiny Library is startup van de maand. In het interview vertelt Julie Munneke uitgebreid over haar deal bij Dragon’s Den, impact maken en de nodige uitdagingen. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!