The Good Roll wil 2,5 miljoen euro ophalen

The Good Roll wil 2,5 miljoen euro ophalen

Met een nieuwe crowdfundingsactie hoopt The Good Roll 2,5 miljoen euro op te halen. In deze financieringsronde wil het Nederlandse bedrijf dat duurzaam toiletpapier maakt, aandelen verkopen onder fans. 

“Om echt impact te kunnen maken moeten we opschalen”, aldus medeoprichter Sander de Klerk. De 2,5 miljoen euro die The Good Roll wil ophalen, wordt onder meer gestoken in betere logistieke oplossingen en in de webshop. Het merk zegt met fans meer impact te willen maken dan met een aantal grotere investeerders. Voor 225 euro kunnen consumenten aandelen kopen, waardoor ze onder meer recht hebben op winstuitkeringen.

Eerder dit jaar haalde The Good Roll al bijna 800 duizend euro op. Dat is onder meer gebruikt voor een mediacampagne. Het bedrijf zei afgelopen zomer dat de omzet in 2022 vermoedelijk uitkomt op 5 miljoen euro. De oud-RetailRookie maakt sinds 2017 gerecycled toiletpapier en de helft van de nettowinst gaat naar de bouw van toiletten in diverse landen in Afrika. Ook biedt het bedrijf toiletpapier van bamboe aan dat afkomstig is uit een eigen fabriek in Ghana. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!