Meubelstartup Selé verder zonder medeoprichter

Meubelstartup Selé verder zonder medeoprichter

Coen van de Sandt, medeoprichter en managing director van meubelstartup Selé, vertrekt na anderhalf jaar bij 'zijn' merk. Selé gaat na zijn vertrek door zonder hem, meldt Van de Sandt op LinkedIn

Volgens de managing director, wie Selé oprichtte met compagnons Aad Bos en Wes Botman, was het starten van het meubelmerk slecht getimed. "Een bedrijf vanaf scratch opzetten kost veel tijd en energie, wat in mijn geval niet te combineren was met het gezinsleven met twee gezellige kleine koters. De scheve werk-privé balans heeft mij doen besluiten om een punt achter het avontuur te zetten", aldus Coen van de Sandt.

De startup onderscheidt zich met in Nederland geproduceerde slaapkameroplossingen, met slimme designs. Het verhaal achter de meubelstartup wordt verteld door creatievelingen. "We lijken meer op een fashionmerk dan op een beddenmerk.”

RetailTrends sprak eerder met Coen van de Sandt over de (internationale) plannen en ambities van Selé. Lees hier het hele interview. Geen member? Kijk hier voor de opties.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!