BikeFlip opent eerste pop-upwinkel in Amsterdam 

BikeFlip opent eerste pop-upwinkel in Amsterdam 

Ook breidt de RetailRookie of the Year van 2021 rond dezelfde tijd zijn marktgebied uit naar twee nieuwe locaties.

Kinderfietsabonnement BikeFlip opent medio augustus zijn eerste tijdelijke winkel in Amsterdam. Ook breidt de RetailRookie of the Year van 2021 rond dezelfde tijd zijn marktgebied uit naar Hilversum en Amersfoort. 

Dat vertelt medeoprichter Paul Remie aan RetailTrends. “We zijn de afgelopen tijd ook druk geweest met een eerste winkel. Achter de schermen waren we druk aan de slag met onze eerste locatie in Amsterdam.” De winkel opent op 17 augustus in de Marnixstraat, middenin de binnenstad. De pop-upwinkel is vooral bedoeld voor meer naamsbekendheid in de hoofdstad. 

Twee dagen eerder, op 15 augustus, gaat BikeFlip live in twee nieuwe steden: Amersfoort en Hilversum. De voormalige RetailRookie mikt op termijn op volledige dekking in de hele Randstad.

De volgende locaties staan al op de planning, verklapt Remie. "Ik kan nog niet prijsgeven waar we naartoe gaan, maar ik kan wel zeggen: als je ergens in de Randstad woont, kan je in de toekomst zeker een BikeFlip-abonnement afsluiten. Het is alleen de vraag wannéér.” 

Dat BikeFlip snel kan opschalen, komt mede doordat het bedrijf onlangs een forse Europese subsidie kreeg, voor circulaire initiatieven. Dankzij de verse 700.000 euro, heeft het bedrijf voorlopig voldoende groeigeld. Maar: "Om impact te blijven maken zullen we in de toekomst zeker nog extra financiering nodig hebben.”

In dit interview vertelt Paul Remie over hoe het bedrijf zich ook na corona staande houdt - en met meer dan tien procent per maand groeit. 

Dit is een premium artikel

Verder lezen?

Sluit je net als 2.500 bedrijven aan bij de RetailTrends-community

Slechts €10 voor de eerste maand

Word member van RetailTrends en krijg;
✅ toegang tot alle premium content;

✅ het RetailTrends-magazine (print + online);

✅ net als 40.000 nieuwsbriefabonnees dagelijks het laatste nieuws in je mailbox;

✅ gratis vacactureplaatsingen op RetailTrends Jobs;

✅ korting op RetailTrends-events.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!