WE Fashion rolt nieuw winkelconcept uit 

WE Fashion rolt nieuw winkelconcept uit 

Met de opening van het filiaal in Zwolle zijn inmiddels 7 winkels voorzien van het nieuwe concept.

Kledingretailer WE Fashion voorziet zijn vestigingen van een nieuw winkelconcept. Met de opening van het filiaal in Zwolle eind deze maand zijn inmiddels 7 winkels voorzien van het nieuwe concept.

De vestigingen in Amsterdam, Roermond, Haarlem, Hoofddorp, Alphen aan den Rijn en Maastricht zijn al voorzien van het nieuwe concept. Na Zwolle volgt Rotterdam. Den Haag en Antwerpen staan ‘op de nominatie’, aldus de retailer. De winkels in Arnhem, Amsterdam Noord en Zurich hebben in de afgelopen maanden een ‘refresh’ gekregen met het concept als uitgangspunt.

Het nieuwe winkelconcept biedt onder meer servicepoints door de hele vestiging waardoor er volgens de retailer geen kassarijen zijn. Ook is er een instore pick-uppoint voor bestellingen en kunnen klanten de hulp inschakelen van een stylingteam. 

Voor het design werd gekozen voor een neutrale en tijdloze basis met subtiele kleuren met opvallende accenten. Ook keren ronde vormen terug. Daarnaast zijn er grote brandwalls en catwalks geïnstalleerd om klanten te inspireren. “In deze store word je op allerlei manieren geïnspireerd om de beste versie van jezelf te creëren. Welke mood, maat, kleur, smaak of stijl je ook hebt”, aldus WE Fashion-ceo Joris Aperghis.

WE Fashion heeft 183 winkels in Nederland, België en Zwitserland. Ook is het merk via partners online te verkrijgen in Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Spanje, Finland, Polen en Denemarken. 
 

Dit is een premium artikel

Verder lezen?

Sluit je net als 2.500 bedrijven aan bij de RetailTrends-community

Slechts €10 voor de eerste maand

Word member van RetailTrends en krijg;
✅ toegang tot alle premium content;

✅ het RetailTrends-magazine (print + online);

✅ net als 40.000 nieuwsbriefabonnees dagelijks het laatste nieuws in je mailbox;

✅ gratis vacactureplaatsingen op RetailTrends Jobs;

✅ korting op RetailTrends-events.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!