Advertorial: Doe mee aan het onderzoek State of E-Commerce 2017 in Nederland

Wij nodigen u uit om deel te nemen aan het onderzoek State of E-commerce 2017 in Nederland. E-commerce is een volwassen industrie geworden en we willen met dit onderzoek een beeld geven van waar we staan en wat we verwachten.

In het verleden hebben we al vaker onderzoek gedaan naar dit onderwerp, maar het leek ons een mooi moment om dit onderzoek weer eens te updaten. We stellen u verschillende vragen waarop u het antwoord misschien niet precies weet. We vragen u dan om een goede schatting te geven.

Van de resultaten maken wij een benchmarkrapport op totaalniveau en indelingen naar branches. We geven u de branchecijfers terug van uw eigen branche plus twee andere branches* die u heeft aangeven in de vragenlijst. In de benchmark rapportage zullen we enkel op branches rapporteren waar we voldoende input op hebben gekregen en cijfers niet individueel herleidbaar zijn. Wij geven u de benchmarkcijfers terug per ingevuld item. Ook zullen wij u enkele vragen stellen omtrent de mogelijke komst van Amazon.   

Door deel te nemen maakt u kans op één van de 3 Google Homes die we verloten!

*Indien nodig kunnen we branches samenvoegen.

Klik hier om naar het onderzoek te gaan.

RetailTrends