​Het nieuwe paradepaardje van Bever

Bever houdt niet meer zo van nieuwe winkels. Maar als het over vernieuwde winkels gaat, mag de outdoorketen zeker meepraten. Bever gaf recent twee vestigingen een facelift, waarbij het filiaal in Houten het meest in het oog springt.


Een paradepaardje noemt Bever zijn nieuwe vlaggenschip dan ook. Waar de eerste flagshipstore in Den Haag over een Icewall beschikt, zet de retailer in Houten in op een test track voor schoenen van 35 meter en een tentenshow verspreid over vierduizend vierkante meter. Samen noemt Bever dat ‘het outdoorcentrum van Nederland’.


In de winkel zijn verder servicebalies met tablets geïntroduceerd, om te laten zien hoe ver de integratie met het online kanaal bij Bever gevorderd is. Klanten kunnen daar onder meer informatie over een product opzoeken.




De winkel beschikt verder over een grotere collectie en een nieuw interieurconcept. Daarvoor is de winkel met zeshonderd vierkante meter uitgebreid. In totaal beschikt het vlaggenschip nu over bijna tweeduizend vierkante meter winkelvloeroppervlak.


Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in