​Zo wil Made.com top of mind blijven

Pop-up showroom hier, tijdelijke locatie daar. Vorig jaar was Made.com er klaar mee, en kwam er een permanente showroom aan de Amsterdamse Overtoom. Heel permanent bleek die niet, want al snel wilde de verkoper van designmeubels naar een grotere locatie. Zaterdag opent daarom aan het Rokin de eerste en voorlopig enige Nederlandse flagshipstore. Op uitnodiging van countrymanager Damien Poelhekke nam RetailTrends alvast een kijkje.

Op de nieuwe locatie aan het Rokin, in de voormalige Bierfabriek, kan de etailer zijn ei beter kwijt. Om nog meer producten te laten zien en er nog meer interactieve elementen in kwijt te kunnen, zegt Poelhekke. “Het is geen winkel, waar het om een koopervaring gaat. Het gaat ons er niet om dat je nu iets koopt of volgend jaar, maar dat we top of mind blijven bij de consument.”

Retail & Brands Festival op 7 september in Utrecht
Damien Poelhekke is één van de sprekers op het Retail & Brands Festival, dat op 7 september 2017 plaatsvindt in De Fabrique in Utrecht. Kijk voor meer informatie over de sprekers en aanmelding op retailandbrandsfestival.nl.