Feel good-ijs

De Italiaanse ijsformule Yoyogurt wil inspelen op de gezondheidstrend en consumenten kennis laten maken met iets nieuws. Dit jaar openden de eerste twee vestigingen (Leiden en Zandvoort) hun deuren op Nederlandse bodem. En als het aan de initiatiefnemers ligt, volgen er nog veel meer.

Het filiaal van Yoyogurt in Leiden bevindt zich aan de Haarlemmerstraat, het kloppende retailhart van de Leidse binnenstad. Het ligt tussen winkels als H&M, Bart Smit, Délifrance en Geddes & Gilmore. Twee vlaggen met de formulenaam erop prijken aan de gevel. Buiten staan enkele tafels en stoelen, en een groot bord waarop producten worden aangeprezen. Eenmaal binnen valt het interieur meteen op. De hoofdkleuren zijn blauw en wit. Door het gebruik van fel, blauw licht krijgt de formule een futuristische sfeer. De counter en enkele andere elementen in het interieur zijn gemaakt van roestvrij staal, wat het geheel een licht en fris gevoel geeft.

Alles lezen over Yoyogurt? Dat kan in de december-editie van RetailTrends. Deze is vanaf aanstaande donderdag verkrijgbaar.
Een proef- of jaarabonnement op RetailTrends? Klik hier.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!