Bikkers in RvC Free Record Shop

Free Record Shop gaat na de restyling van de winkels nu ook de bezem door de Raad van Commissarissen (RvC) halen. Huidig president-commissaris Willem Vermeend stapt op. Hij draagt zijn taken over aan voormalig Audax-topman Carel Bikkers. Dit meldt de Financiële Telegraaf woensdag.

Ook Loek Hermans, collega toezichthouder van Vermeend, vertrekt. President-directeur Hans Breukhoven verklaarde dat beide oud-ministers hun commissariaat bij de Free Record Shop neerleggen omdat hun zittingstermijn er op zit. “Maar een wisseling van de wacht is ook wel eens prettig”, aldus Breukhoven.

Voor Bikkers is zijn benoeming tot president-commissaris een opsteker. Hij belandde afgelopen juli op een zijspoor bij Audax. Dit gebeurde na een conflict met de eigenzinnige eigenaar van het mediaconcern, Jacques de Leeuw. Bikkers krijgt in de RvC gezelschap van Abel Slippens van voedingsmiddelengroothandel Sligro.

Bikkers en Slippens krijgen volgens Breukhoven onder meer te maken met een strategiewijziging. Hierbij zullen de Free Record Shop-vestigingen meer gaan fungeren als cadeauwinkels. Volgens Breukhoven is een formule met alleen games, muziek en films niet de toekomst.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!