Vierde inbraak in twee jaar tijd

Inbrekers hebben maandagnacht huisgehouden in lingeriezaak Roma in het Utrechtse Soest. Amper zes weken nadat de zaak heropend was, na de brand op Moederdag eerder dit jaar, is een groot deel van de collectie weggehaald, zo meldde de Gooi en Eemlander dinsdag.

“Waarom altijd wij?'', vraagt medewerkster Maaike van der Kolk zich af. “Dit is alweer de vierde inbraak in twee jaar tijd. Ja, de verzekeringspremies gaan ook meteen weer omhoog. Met een bivakmuts op zijn ze op de beveiligingscamera te zien. Heel gericht hebben ze spullen weggehaald. Alle herenlingerie is weg, en van de dames hebben ze alles van Marlies Dekkers meegenomen. Op de enkele lijn na die minder goed liep. Het waren kenners dus.''

Ze zegt het bar frustrerend te vinden dat Roma elke keer opnieuw weer aan het opbouwen moet. “De helft van de collectie is weg. Het is heel onwerkelijk om weer in een halflege winkel te zitten. Maar we blijven ondanks deze tegenslag wel gewoon open, dichtgaan is voor ons geen optie. We proberen ook zo snel mogelijk weer alles op voorraad te hebben.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!