Prénatal opent flagshipstore

Retailketen Prénatal opent een e-portal. Deze portal gaat binnen enkele weken live en bestaat uit een webshop en een community en zal dienen als informatie- en inspiratiebron. Dat onthulde Prénatal-directeur Petra Brussen op het jaarcongres van POPAI, dat vorige week werd gehouden.

Op termijn komt daar een flagshipstore bij, die in Amersfoort zijn deuren zal openen. Het zogenoemde Prénatal Hearts Centrum zal langs de A1 gebouwd worden en biedt naast de flagship store onderdak aan een servicekantoor, wellnesscentrum en een auditorium. “De portal is de virtuele vertaling van wat we in Amersfoort bouwen”, licht Brussen toe.

“We zitten midden in een veranderingsproces, dat elk moment het daglicht gaat zien. Dit past in onze strategie om van Prénatal een lovebrand te maken”, voegt Brussen toe. “We willen dat Prénatal meer in het hart van onze klant komt. Daartoe gaan we niet alleen zorgen voor goede producten, maar willen we ook evenementen organiseren om de binding met onze klant te verstevigen.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!