Slimstock Retail wint Beste Retail Excellence Idee

Slimstock Retail heeft gisteren tijdens het ING Retail Jaarprijs Excellence Event de nieuwe prijs ING Retail Jaarprijs Beste Retail Excellence Idee gewonnen. De andere genomineerde voor deze prijs is G4S Cash Solutions.

De jury, onder voorzitterschap van Jan Brouwer, voormalig ceo Super de Boer en C1000, noemt het voorraadbeheerprogramma van Slimstock Retail een ‘bewezen concept, dat voldoet aan alle criteria’. Oprichters en eigenaren Peter Bocken en Stefan Kooijmans namen de prijs ‘vol trots’ in ontvangst. “We zijn marktleider en onze klanten zijn heel tevreden over ons systeem en onze werkwijze. Deze prijs is een extra erkenning.”

De ING Retail Jaarprijs Beste Retail Excellence Idee is een nieuwe prijs die door de stichting is geïntroduceerd om ook de toeleveranciers aan retail te belichten. Hij wordt uitgereikt aan toeleveranciers aan retail, die tevens business partner zijn van de ING Retail Jaarprijs. Hoofdcriteria is dat het bedrijf een relevant en nieuw product (of dienst) biedt voor de retail en daarmee een concrete bijdrage levert aan de efficiency en/of effectiviteit binnen het kanaal, de retailorganisatie en/of backoffice. Daarnaast moet het product of de dienst bijdragen aan de attractie-, de transactiekracht en/of de klantwaarde van de retailformule en/of het retailconcept.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!