HBD geeft stage weg

Het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) geeft dit najaar een volledig verzorgde snuffelstage in de detailhandel weg. Hiermee wil het HBD laten zien wat de detailhandel allemaal te bieden heeft.

Tot en met 30 november kunnen vmbo-scholieren via de website www.indewinkelwerken.nl een omschrijving insturen van hun ultieme snuffelstage in de detailhandel. Voor de scholier met leukste, slimste of meest bijzondere omschrijving gaat het HBD de snuffelstage ook daadwerkelijk regelen. Dit gebeurd in samenspraak met de school en de stagebegeleider.

De snuffelstage is een verplicht onderdeel in het vmbo en biedt scholieren de gelegenheid werkervaring op te doen in een beroep waarin zij geïnteresseerd zijn. Het HBD wil met deze actie vmbo-scholieren stimuleren te kiezen voor een opleiding in de detailhandel. De actie wordt onder de aandacht gebracht met een grootschalige bannercampagne op Hyves, Facebook en MSN en posters op scholenm en is onderdeel van de HBD-campagne ‘In de detailhandel kan het’.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!