Hermés opent shop-in-shop in de Bijenkorf

Het Franse luxemerk Hermés heeft vanaf 29 oktober een shop-in-shop in de Bijenkorf in Amsterdam. Daarmee richt het warenhuis zich de laatste tijd steeds meer op het topsegment.

De shop-in-shop van Hermés telt een oppervlakte van 67 vierkante meter en is ontworpen door RDAI, een interieurontwerpbureau uit Parijs. Dit bureau is verantwoordelijk voor de ontwerpen van alle Hermés-winkels wereldwijd.

De entree van de winkel is aangekleed met zilvergrijze satijnlak. Binnen zijn er lichte muren, heldere spiegels en Europese kersenhouten panelen te zien. Daarnaast hangen er lampen met het Griekse patroon Meandros en glazen bollen die in 1925 speciaal voor het Franse modehuis zijn ontworpen. Verder staan er kersenhouten meubels die ook worden gezien in de flagshipstore van Hermés op de Faubourg Saint-Honoré in Parijs.

Het Franse merk opende haar eerste Nederlandse winkel vier jaar geleden aan de P.C. Hooftstraat. De retailer wordt geleid door ceo Patrick Thomas. Artistiek directeur is Pierre-Alexis Dumas, die tot de zesde generatie van de familie behoort.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!