Marks & Spencers komt met push-up boxer

De Engelse warenhuisformule Marks & Spencers helpt mannen aan een groter lijkend geslachtsdeel met een push-up boxershort. Met deze boxershort lijkt het geslachtsdeel bijna veertig procent groter.

“Door de populariteit van push-up bh’s besloten we eerder al t-shirts te verkopen die het mannenlichaam extra vorm geven”, aldus Dave Binns, verkoopmanager ondergoed van Marks & Spencers. “De logische volgende stap is mannenondergoed”. De kledingwinkel stelt dat de zogenaamde Bodymax boxershorts de billen ongeveer twintig procent voller laat lijken. Voor het geslachtsdeel is dit liefst 38 procent. 

Marks & Spencers brengt twee Bodymax modellen op de markt, één met een push-up effect voor de billen en één die het geslachtsdeel groter laat lijken. De boxers zijn verkrijgbaar in het zwart en wit en kosten ongeveer zeventien euro.

Nederland telt momenteel geen vestigingen van Marks & Spencers. Deze verdwenen in 2001 door tegenvallende resultaten. Marc Bolland, de Nederlandse topman van het retailconcern, heeft echter al laten weten dat een terugkeer naar Nederland mogelijk is. Tot die tijd kunnen geïnteresseerden terecht in de webwinkel van Marks & Spencers.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!