UPC Center opent elfde winkel

Het elfde UPC Center opent vandaag in Dordrecht haar deuren. Deze winkel is groter dan de andere UPC Centers en zal klanten meer service bieden. Jeroen van Nierop, directeur retail van UPC Nederland, opent de vestiging.

Het nieuwe Center beschikt over 150 vierkante meter vloeroppervlakte met daarin een nagebootste huiskamer waar consumenten tv kunnen kijken. In het gedeelte van de winkel dat ingericht is als een studio zullen medewerkers van UPC uitleg geven over de werking van de producten. De kabelaar wil met de winkels een voortrekkersrol vervullen wat betreft het informeren van consumenten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale interactieve tv en internet.

De Centers zijn zich de afgelopen jaren meer gaan richten op ‘full service’ dan alleen op de verkoop. Zo kunnen klanten er terecht voor klachtafhandeling en het verkrijgen van informatie over UPC-producten.

UPC streeft ernaar de komende jaren meer winkels te openen in haar verzorgingsgebieden in Nederland. “De UPC Centers zijn een steeds belangrijker onderdeel van ons verkoopkanaal. Door de winkels worden we steeds toegankelijker. Daarnaast dragen ze bij aan de merkbeleving van UPC en leveren ze een goed inzicht in de wensen en behoeften van onze klanten. Dit elfde UPC Center is het voorbeeld voor de andere Centers”, aldus directeur Van Nierop.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!