Hans Anders woedend op oprichter

Hans Anders is razend op John Keijsers, oprichter, oud-eigenaar en -directeur van de optiekketen. Keijsers introduceert bij drogisterijketen DA een brillenautomaat waar consumenten voor een paar tientjes een nieuwe bril kunnen kopen. Het motto: ‘Hans koopt zijn bril voortaan ergens Anders’.

Keijsers heeft voor het nieuwe bedrijf Eyelove de handen ineen geslagen met Rien van der Ent en multimiljonair Leon Melchior, wiens vader honderd procent eigenaar was van Hans Anders. Melchior voorziet het duo Keijsers/Van der Ent van het benodigde kapitaal en heeft een meerderheidsbelang in de onderneming.

Hans Anders wil het trio via de rechter een halt toeroepen en ziet het initiatief als hoogverraad. Eyelove zou de indruk wekken een initiatief te zijn van Hans Anders. ‘Misleidend’ en ‘onrechtmatig’ noemt de opticien de actie.

Hans Anders heeft Eyelove een ultimatum gesteld waarvoor brochures moeten zijn vernietigd en met reclame-uitingen moet zijn gestopt, die verwijzen naar het werkverleden van de oud-directeur. Het ultimatum liep 5 november af en de advocaten van de optiekketen bereiden nu een kort geding voor.

Reacties 1


cees v.d.peppel 6 okt, 13:50

dhr john keijzers was geen oprichter van hans anders , hij is in dienst gekomen als opticien en is later opgeklomen in de organisatie, rinus van der ent was ook geen opricher hij was indienst bij rodac van de heer van de peppel en is later directeur geworden

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!