Fashionplatform Stylight naar Nederland

Het Duitse fashionplatform Stylist werkt samen meteen aan Nederlandse webshops op Stylight.nl. Op het platform kunnen modeshoppers de collectie van onder meer 9straatjesonline.com, Spartoo.nl en Suitableshop.nl bekijken, vergelijken en bestellen.

Stylight.nl start als zoekmachine voor fashion, maar zal zich, net als zijn Duitse tegenhanger, doorontwikkelen tot een social shopping-site. “Daarvoor moeten we eerst nog wat meer webshops aan de site toevoegen”, aldus Marianna Kraai, verantwoordelijk voor productmanagement en business development bij het online platform.

“We willen ons niet alleen van andere modeplatforms onderscheiden door samenwerkingen met de webshops, maar ook door bekende fashionbloggers aan ons te liëren”, zegt Kraai. “Op die manier bereik je je doelgroep eerder en realiseer je sneller een sneeuwbaleffect dan dat je iemand intern blogs laat schrijven.”

Voorlopig focust Stylight zich op Nederland voordat het concept uitgerold wordt binnen Europa. “We hebben al wel wat andere landen in het vizier. Maar we willen eerst leren van de Nederlandse start-up voordat we verder uitbreiden”, aldus Kraai.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!