Amerikaanse retailers introduceren PayPal in winkel

Vijftien grote Amerikaanse retailketens bieden voortaan de offline betaalmogelijkheden van PayPal aan in hun winkels. Consumenten kunnen nu niet alleen bij Home Depot met PayPal betalen, maar ook bij onder meer Abercrombie & Fitch, Barnes & Noble, Foot Locker en Toys “R” Us.

Deze aankondiging volgt enkele maanden na de introductie van PayPal Here. Met deze mobiele kassa hoeven winkeliers hun bestaande betaalsystemen niet te vervangen of complexe software te installeren, omdat PayPal Here geïmplementeerd wordt in de bestaande hardware.

“De grenzen tussen de offline en online commercie zijn verdwenen. Het doen van aankopen vindt nu overal plaats, op elk moment van de dag en op elke manier. De consument is daarin de beslissende factor”, zegt Eelco van Wijk, algemeen directeur van PayPal Nederland. “Consumenten gebruiken meer dan ooit technologie om hun dagelijks leven makkelijker te maken. Winkeliers moeten zich aanpassen aan deze ontwikkeling, anders dreigen ze de boot te missen. PayPal helpt retailers om de winkelervaring van hun klanten te verbeteren”, aldus Van Wijk.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!