Studenten ontwikkelen app voor kleine winkelier

Drie Utrechtse studenten komen met een beloningssysteem dat winkeliers en horecabedrijven helpt bij het belonen van hun trouwe klanten.

Met beloningssysteem Piggy kunnen winkeliers hun klanten laten sparen op maat met een universele spaarpas of app. Inmiddels maken vijftien winkeliers gebruik van het systeem. De gratis Piggy-kaart of Piggy-App is voorzien van een unieke code. Deze wordt door de tablet van de aangesloten winkels ingelezen waarbij het systeem alle gespaarde punten automatisch bijhoudt. Wanneer de klant genoeg heeft gespaard voor de gewenste beloning mag hij zijn punten verzilveren.

“Wij zagen dat de kleine winkelier verdrukt wordt tussen webwinkels en grote winkelketens, terwijl juist de unieke winkels voor een stad als Utrecht van groot belang zijn”, vertelt directeur en mede-oprichter Christiaan Bilthof. “Niet alleen sfeer en gezelligheid, maar ook het belonen van loyaliteit zijn essentieel voor het voortbestaan van deze winkels. Met Piggy bieden we trouwe klanten de mogelijkheid om voor unieke beloningen te sparen bij hun favoriete lokale winkels.”

Bron: Stadsblad Utrecht

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!