Nieuwe self-service terminal voor Marks & Spencer

Een nieuwe self-service shopping- en betaaloplossing beleefde eind 2013 zijn debuut in een filiaal van de Britse retailketen Marks & Spencer. Deze Polytouch-oplossing is afkomstig van Wincor Nixdorf en Pyramid Computer en richt zich op de verbinding tussen de online en instore winkelervaring.

Marks & Spencer is de eerste retailer die gebruik maakt van Polytouch. De keten heeft momenteel zevenhonderd van deze self service terminals geplaatst in verschillende filialen en maakt hierbij gebruik van zowel de 22”als de 32”versie van het systeem. De terminal laat consumenten bladeren door het assortiment van de keten en geeft hen de kans om producten te scannen en direct af te rekenen middels de ingebouwde magneetstriplezer. Deze is geschikt voor zowel pin- als chip betalingen.

M&S zet de terminals in om het winkelen naar eigen zeggen ‘zo makkelijk mogelijk te maken’. “Wij willen onze klanten toegang geven tot al onze kanalen en daarbij het betaalproces zo soepel mogelijk te laten verlopen”, aldus een woordvoerder van de keten.

Bron: RetailTechnology.co.uk

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!