Rivièra Maison opent winkel volgens nieuw concept

Rivièra Maison heeft in Hamburg een winkel geopend waar klanten via tablets toegang hebben tot het volledige assortiment. In de Gifts- & Home Accessories Store worden uitsluitend cadeauartikelen en woonaccessoires aangeboden en bijvoorbeeld geen meubels verkocht. “Daarom wordt de tablet gebruikt om onze meubelcollectie te presenteren en eventueel te bestellen”, laat een woordvoerder weten aan RetailNews.

De woonwinkelketen kreeg de mogelijkheid een winkel van ruim honderd vierkante meter in de shoppingmall Alstertal-Einkaufszentrum over te nemen. “De ruimte van de winkel en de locatie hebben ons doen besluiten een winkel te openen met dit concept.” In de reguliere winkels van Rivièra Maison zal niet worden gewerkt met tablets. 

De Gifts- & Home Accessoires Store is een ‘geweldige aanvulling’ op de winkels van Riviera Maison, zegt ceo Henk Teunissen. “Doordat we ons in deze store richten op woonaccessoires en cadeauartikelen is het de Rivièra Maison-beleving in een nieuw jasje. En dat werkt zeker in een shoppingmall als Alstertal-Einkaufszentrum erg goed.”

Rivièra Maison sluit niet het winkelconcept uit te rollen naar Nederland, maar doet daar verder nog geen uitspraken over. De Gifts- & Home Accessoires Store is de derde vestiging van de woonwinkelketen bij onze oosterburen. Wereldwijd telt Rivièra Maison ruim vijfhonderd verkooppunten.

Bekijk de Gifts- & Home Accessoires Store op Pinterest. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!