​Nieuwste vacatures RetailNews

RetailNews, onderdeel van RetailTrends Media, beschikt samen met start-up EXENZO over een vacaturesite voor professionals in retail. Op vacatures.retailnews.nl kunnen recruiters vacatures onder de aandacht brengen van professionals in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Topverkoper showroom (haarden en kachels) bij HAVE Verwarming
Je hoofdtaken bestaan uit het verkopen en adviseren in de showroom te Lunteren en contact hierover hebben met dealers die hun klanten doorverwijzen. Je werkt op een verkoopafdeling en woont regelmatig interne meetings en trainingssessies bij voor het behouden van een optimaal inhoudelijk kennisniveau. Mede-afhankelijk van je sterke punten en persoonlijke interesses bepalen we in overleg een of meerdere neventaken.

Lunteren, fulltime
Vacaturedetails

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

National account manager retail bij UCC Coffee
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de versterking van de marktpositie, met accounts in de retail binnen de Benelux. Focus zal hierbij liggen op het verdedigen van huidige marktposities maar zeer zeker ook het ontwikkelen van nieuwe klanten. Je hebt kennis van de foodsector en een gedegen netwerk bij de grote retailers in Nederland.

Bolsward, fulltime
Vacaturedetails

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Suppychain planner bij Wehkamp
In de functie van supplychain planner in de category beauty & wellness ben je de ketenregisseur. Je levert input aan de inkoper en je bent mede vertegenwoordiger van wehkamp.nl bij leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor de forecasting en plaatst orders bij leveranciers op basis van de forecast, sales en voorraad op SKU-niveau. Je stemt planningen, orders, binnenkomsten af met de leveranciers.

Zwolle, fulltime
Vacaturedetails

Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!