​Oger zet tijdelijk sameday-delivery en Uber in

Oger laat klanten tijdens de bouwwerkzaamheden in de P.C. Hooftstraat met een Uber-taxi naar zijn Amsterdamse winkel komen. Daarnaast introduceert het mannenmodemerk sameday-delivery in juli en augustus, zodat het aantrekkelijker wordt voor klanten om hun aankopen online te doen.

De P.C. Hooftstraat wordt momenteel verbouwd met als doel de straat van meer allure te voorzien. De winkelstraat krijgt onder meer bredere stoepen, meer bomen en een aantal oversteekplaatsen voor voetgangers. Daarnaast verdwijnt aan één kant de straat een parkeerstrook.

Oger heeft een parkeergarage in Tetterode tijdelijk omgedoopt tot Oger VIP Parking, vanwaar een Uber kan worden besteld om naar de winkel te komen. “Wij komen onze klanten graag tegemoet en denken graag mee, ook als de straat wat minder makkelijk te bereiken is”, aldus eigenaar Oger Lusink.

De snelle bezorgservice is opgezet met Fadello, dat de leveringen binnen Amsterdam op zich neemt. Bestelling die voor vijf uur ’s middags worden geplaatst worden zonder extra kosten binnen enkele uren thuisbezorgd.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends