​Flinders en Stijl komen met gezamenlijk winkelconcept

Woonwinkel Flinders en moderetailer Stijl openen volgende maand de deuren van een nieuw lifestyle concept. Een voormalig winkel van Lief! in Maastricht wordt daarvoor omgebouwd tot een winkel voor Scandinavische mode voor mannen en Scandinavisch designmeubilair.

Stijl Men en Stijl Fine Living by Flinders opent op 22 augustus zijn deuren. Het idee voor de gezamenlijke winkel is afkomstig van Stijl-eigenaar Chantal Peeters. De combinatie van fashion en design is volgens haar nieuw in Maastricht. Met de introductie van Stijl Men op de benedenverdieping van de winkel biedt de moderetailer voor het eerst kleding aan voor mannen. De eerste twee winkels van Stijl, waarvan er één in dezelfde straat gevestigd is, richten zich alleen op vrouwen.

De eerste verdieping van het pand wordt ingericht als woonwinkel met designproducten uit de koker van Flinders. De retailer ziet de samenwerking met Stijl als een kans om ook in het zuiden van het land de vleugels uit te slaan. Flinders beschikt nu nog over één winkel, maar is vooral succesvol met zijn online activiteiten. Flinders introduceerde eerder al het concept Design Café, waarvan er inmiddels vier zijn geopend in Amsterdam, Hilversum en Groningen.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends