​Domino’s bezorgt pizza’s met eigen auto

Domino’s heeft een auto geïntroduceerd die volledig is gericht op het bezorgen van pizza. De Domino’s DXP (Delivery Expert) wordt de komende negentig dagen naar 25 verschillende marktgebieden in Amerika gebracht, waaronder Boston, Dallas en Seattle.

In totaal komen er honderd bezorgauto’s, die worden ontwikkeld in samenwerking met ingenieursbedrijf Roush Enterprises. Voor de uitrol zoekt de pizzaketen contact met lokale autodealers, om de Chevrolet Spark tot bezorgauto om te bouwen.

De auto wordt onder meer voorzien van een warmhoudoven achter de stoel van de bestuurder. In totaal kan de wagen tachtig pizza’s vervoeren, samen met andere menu-items zoals grote flessen frisdrank en salades. Daarvoor wordt op de bestuurdersstoel na alles uit de oorspronkelijke auto verwijderd.

De Domino’s DXP is het eerste voertuig dat is ontworpen om de bezorging van pizza’s te revolutionaliseren, stelt de Amerikaanse topman Russell Weiner. “Deze innovatie maakt het mogelijk dat bestuurders hun werk met meer gemak en efficiëntie doen en laat zien dat Domino’s zich volledig inzet voor de perfecte bezorging.”

Bekijk een video over de bezorgauto van Domino’s op RetailWatching.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!