​Jeans Centre doet mee aan Black Friday

Jeans Centre geeft klanten ter gelegenheid van Black Friday vanaf vrijdag extra korting. De modeketen wil meeprofiteren van de steeds bekender wordende shoppingdag. “Online verwachten we de grootste piek”, zegt ceo Peter Berg.

Aanstaande vrijdag is het Black Friday in de Verenigde Staten, dat geldt als het startsein voor de kerstinkopen. In ons land valt de dag volgens Berg mooi samen met Sinterklaas, waardoor de koopbereidheid hoog is. “Dit weekend verwachten we een substantiële omzetstijging ten opzichte van vorig jaar.”

Jeans Centre gaat vrijdag en in het weekend onder meer in zijn etalages verwijzen naar de speciale kortingsacties voor Black Friday. Klanten krijgen het tweede artikel voor de helft van de prijs of het derde artikel gratis, vertelt een woordvoerder. “Zowel in de winkel als online. Omdat het maandag Cyber Monday is, geldt de actie dan ook nog in de webshop.”

Jeans Centre is niet de enige retailer die meedoet aan Black Friday in ons land. In totaal houden ruim twintig retailers speciale kortingsacties tijdens Black Friday, zo blijkt uit een overzicht van Black Friday Nederland.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends