​Curator Perry Sport treft regeling met banken

De curator van Aktiesport en Perry Sport ziet af van een kort geding tegen het bankenconsortium. De twee partijen hebben op de valreep een overeenstemming bereikt over de verdeling van de opbrengsten uit het faillissement.

Het kort geding zou eigenlijk donderdag dienen. Curator Toni van Hees was boos dat de banken een dag voor het uitbetalen van de salarissen alle rekeningen bevroren, maar wel alle omzet uit de winkelverkopen opeisten. De banken hadden volgens hem alleen recht op inkoopwaarde van de voorraad.

De blokkade van de bankrekeningen is inmiddels beëindigd. Welke afspraken er over de verdeling van de opbrengsten zijn gemaakt, wordt niet bekendgemaakt.

De curator en banken gaan nu samen verder werken aan de verkoop van de winkels en andere activiteiten van Unlimited Sports Group. Zo wordt er gesproken met overnamekandidaten voor zowel Perry Sport als Aktiesport. Eerder werden de voorraad en inventaris van 128 shop-in-shops van Aktiesport binnen Scapino al verkocht aan de laatstgenoemde keten.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends