Van Tilburg heeft groen licht gekregen om zijn modewinkel in Nistelrode verder uit te breiden. Een voormalige kapperszaak mag aan de huidige winkel worden toegevoegd, stelt het Brabants Dagblad.

Van Tilburg kocht de oude kapsalon een jaar terug, op het moment dat de retailer al op een andere plek nieuw aan het bouwen was. De vernieuwde winkel van Van Tilburg ging pas vorige maand open.

De kapperszaak heeft een omvang van ruim zevenhonderd vierkante meter. Het college van B en W in de gemeente Bernheze staat open voor een wijziging van het bestemmingsplan en het verlenen van een omgevingsvergunning om de nieuwe uitbreiding mogelijk te maken. Daarbij wordt als voorwaarde gesteld dat Van Tilburg twee kleinere parkeerplaatsen die nu nog gehuurd worden, overneemt.

Van Tilburg beschikt momenteel al over zo’n tienduizend vierkante meter in Nistelrode. De modezaak trok vorig jaar zo’n zevenhonderdduizend bezoekers en zag zijn omzet met zeven procent toenemen tot ruim vijftig miljoen euro, zo liet eigenaar Peter van Tilburg onlangs al weten.

Bekijk op RetailWatching de vernieuwde vestiging van Van Tilburg.