​Kijkshop-directie volledig vernieuwd

​Kijkshop-directie volledig vernieuwd

Kijkshop heeft in een half jaar tijd zijn complete directie vernieuwd. Jeanine Holscher is sinds begin dit jaar ceo van de winkelketen, terwijl René de Lege en Cees van Wijngaarden zijn aangesteld als respectievelijk cco en cfo.

De Lege was zes jaar lang topman van Schoenenreus en ruim twintig jaar terug al inkoopmanager bij Kijkshop. Tussendoor vervulde hij directiefuncties bij Marskramer en Hoogenbosch Retail Group, de voormalige dochter van het failliete Macintosh. De Lege is in april gestart bij Kijkshop, laat een woordvoerder weten aan RetailNews.

Tegenover de komst van De Lege staat het vertrek van Marcel Visser, die sinds deze maand geen commercieel directeur van Kijkshop meer is. Hij trad pas een jaar terug in dienst van de retailer.

Verder laat Kijkshop weten dat Cees van Wijngaarden eind mei is aangesteld als cfo. Hij was in het verleden onder meer verantwoordelijk voor de financiën van Free Record Shop en Bavaria.

Kijkshop is sinds juni vorig jaar in handen van de Zweedse private equity-partij listérus & partners Capital Advisors (LPCA). De retailer beschikt over zo’n negentig vestigingen in ons land. Begin dit jaar verkocht de retailer nog negen vestigingen aan Neckermann.com.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!