​Plus levert nog op dezelfde dag

Online klanten van Plus kunnen hun boodschappen nog dezelfde dag in huis hebben. De supermarktketen is voorzichtig begonnen met een nieuwe dienst, die de boodschappen dezelfde dag klaarzet of bezorgt.

De nieuwe dienst heet Plus Express en is vooralsnog in vier supermarkten beschikbaar. Deze vestigingen bevinden zich in Waarder, Venray, Maarn en Utrecht. Plus kiest ervoor in de ‘rustige’ zomer van start te gaan om de service nog te kunnen optimaliseren, voordat die naar andere vestigingen wordt uitgerold.

De vier supermarkten krijgen een melding als een klant via Plus Express bestelt. Zij kunnen de bestelling vervolgens picken en klaarzetten in de winkel, of aan huis bezorgen. Klanten kunnen zodoende alleen gebruikmaken van het assortiment van de geselecteerde supermarkt. Ze betalen 2,50 euro extra bovenop de reguliere boodschappen. Daardoor kost dezelfde dag ophalen vijf euro en een snelle bezorging 8,50 euro.

Vooral particulieren vragen volgens online en e-commerce manager Tamara Smith-Zonneveld steeds vaker naar een snelle levering. Zij ziet de nieuwe dienst als extra online service en een uitbreiding op het huidige bestel- en bezorgaanbod. Ruim 190 winkels van Plus bezorgen boodschappen thuis, terwijl ze in bijna honderd winkels zijn op te halen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!