​HEMA opent vier testwinkels in België

​HEMA opent vier testwinkels in België

HEMA heeft zijn nieuwe winkelconcept ook bij onze zuiderburen geïntroduceerd. Afgelopen vrijdag zijn testwinkels geopend in Hasselt, Izegem, Rocourt en Tienen. Het gaat daarbij om bestaande vestigingen die in een week tijd zijn omgebouwd.

Het nieuwe concept is gebaseerd op de internationale winkels van HEMA, die in verschillende belevingswerelden zijn ingedeeld. “Dat maakt het voor de klanten veel overzichtelijker en de frisse en ruime uitstraling van de winkels springt meteen in het oog”, aldus topman Tjeerd Jegen tegenover persbureau Belga.

HEMA trekt drie maanden uit om te testen of het concept aanslaat. “We zullen het concept op basis van de resultaten en klantenfeedback voortdurend aanscherpen om zo een optimale winkelbeleving te bieden die past bij onze klanten en hun wensen”, zegt Jegen.

Het concept wordt in ons land getest op vijf locaties. De eerste vernieuwde winkels openden begin september hun deuren. Het nieuwe concept moet in de loop van volgend jaar worden uitgerold in de Benelux.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!