​Outlet Roermond krijgt er mogelijk een concurrent bij

​Outlet Roermond krijgt er mogelijk een concurrent bij

De stad Duisburg is in beeld als locatie van een groot outletcenter. Het koopjescentrum naar Roermonds voorbeeld moet op een terrein van dertig hectare komen, op zo’n zeventig kilometer van de Designer Outlet.

De bouw van het merkendorp Douvil hangt al jaren boven de markt, schrijft 1Limburg op basis van Duitse media. Het stadsbestuur van Duisburg heeft een projectgroep inmiddels de opdracht gegeven om de mogelijkheden van de plek van een voormalig goederenstation ‘snel en constructief’ te bekijken.

Duisburg mikt met het outletcentrum op het publiek dat nu nog naar Roermond afreist om te winkelen. Daarnaast moet het dorp de werkgelegenheid een impuls geven. Neinver heeft aangegeven geïnteresseerd te zijn om het project te ontwikkelen. Dat bedrijf werkt in Halfweg aan de bouw van The Style Outlets op het voormalige industrieterrein Sugar City.

De outlet in Roermond is in handen van McArthurGlen en trekt jaarlijks bijna zes miljoen bezoekers. In Zevenaar wordt momenteel gewerkt aan de realisatie van een outletcenter, dat vooral Duitse bezoekers moet trekken.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!