Nieuwste vacatures RetailNews

Nieuwste vacatures RetailNews

RetailNews, onderdeel van RetailTrends Media, beschikt samen met startup EXENZO over een vacaturesite voor professionals in retail. Op vacatures.retailnews.nl kunnen recruiters vacatures onder de aandacht brengen van professionals in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Senior accountmanager – team Scandinavië bij Nature’s Pride
Als accountmanager ben je eindverantwoordelijk voor een aantal retailklanten in Scandinavië. Werken met een versproduct betekent dat je baan heel dynamisch is. Als de temperatuur van dag 1 op 2 opeens tien graden lager is, heeft dat een hoge impact op de logistiek, de productkwaliteit, de houdbaarheid, etc. Het is jouw uitdaging om te zorgen dat we regie houden in de steeds veranderende omstandigheden.

Maasdijk, fulltime
Vacaturedetails

------------------------------------------------------------------------

Shopmanager/medewerker e-bike testcentrum Zuid bij Gazelle
Als medewerker e-Bike testcentrum ben jij het gezicht van Gazelle. Je zorgt ervoor dat de consument de juiste fietskeuze kan maken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het facilitaire beheer, de aankleding van de showroom en het onderhoud van de fietsen. Als shopmanager onderhoud je contacten met leveranciers en ben je verantwoordelijk voor de bezetting en de juiste fietsvoorraad. Je bent fulltime beschikbaar en geeft leiding aan een aantal medewerkers. Uiteraard houd je de laatste trends op retailgebied bij en organiseer je je eigen activiteiten in de showroom, zowel voor dealers als voor consumenten.

Waalwijk, fulltime
Vacaturedetails

------------------------------------------------------------------------

Category leader/buyer bij Runnersworld
Als category leader/buyer van Runnersworld ben je verantwoordelijk voor een optimale assortimentssamenstelling van onze formule. Op dit gebied ben je een volwaardige gesprekspartner voor onze ondernemers, leveranciers en collega’s en ben je in staat draagvlak te creëren ten aanzien van het inkoopplan en de ingezette koers om daarmee maximaal resultaat te behalen.

Hoevelaken, fulltime
Vacaturedetails

------------------------------------------------------------------------

Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!