​Beate Uhse nog niet op zoek naar ceo

​Beate Uhse nog niet op zoek naar ceo

Cfo Kees Vlasblom neemt momenteel de taken van de vertrokken Beate Uhse-ceo Nathal van Rijn waar. Het erotiekconcern is nog niet op zoek naar een nieuwe topman, meldt Business Insider.

Nathal van Rijn nam in januari afscheid van Beate Uhse, nog geen vier maanden na zijn aanstelling. Zijn taken werden sindsdien overgenomen door coo Dennis Van Allemeersch, maar hij vertrekt eveneens bij het moederbedrijf van Christine le Duc en Pabo.

Vlasblom was al eens een jaar interim-ceo van Beate Uhse, toen Serge van Hooft besloot te vertrekken. Het concern liet eerder weten druk bezig te zijn met de vorming van een nieuw managementteam. De gesprekken daarover zouden zich in een vergevorderd stadium bevinden.

Vorige week werd bekend dat Jimte Jepma is aangesteld als director digital competence center. Hij wordt niet gezien als opvolger van de coo of e-commercedirecteur Jacky Lambert, die in november al vertrok. “Het is een nieuwe functie, we gaan het anders invullen”, laat een woordvoerder weten.

Beate Uhse laat nieuwe mensen in het topmanagement een plan schrijven waarmee ze Beate Uhse ‘groter en beter willen maken’, stelt hij. “Als aan het eind van de contractperiode blijkt dat het niet werkt, gaan we op zoek naar een nieuw iemand. Daar zijn wij ook eerlijk in naar aandeelhouders.”

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends