​Bellamy Gallery opent deuren in Utrecht

Bellamy Gallery heeft deze maand zijn deuren geopend aan de Oudegracht in Utrecht. De teller van de RetailRookie van vorig jaar staat inmiddels op zes vestigingen.

De ‘slow fashion’-keten is gevestigd onderin het ‘blauwe’ winkelcentrum De Planeet, dat vroeger de plek was van Galeries Modernes en de Kwantum Hallen. Bellamy Gallery heeft nu Boekenvoordeel en AH to go als buren.

Behalve in Utrecht is Bellamy Gallery ook in Haarlem, Eindhoven, Rotterdam, Den Bosch en Maastricht gevestigd. In die laatste stad verhuist het modeconcept binnenkort naar een grotere locatie. Oprichter Mireille van der Sprong liet onlangs weten ook Den Haag nog op het wensenlijstje hebben staan, terwijl ze ook kansen ziet in België en Duitsland.

Bij Bellamy Gallery draait alles om flexibiliteit. Vaste dienstverbanden en huurcontracten voor langer dan een jaar passen daar niet bij. Op het Jaarcongres Trends & Transities in Retail vertelt Van der Sprong meer over het duurzame fashionconcept, dat het ‘vastgeroeste midden’ in beweging wil brengen. Klik hier voor meer informatie over het event, dat door Christine Boland Trends & Mindsets en RetailTrends Media wordt georganiseerd.

RetailTrends