Eyelove opent verkooppunten in België

Eyelove opent verkooppunten in België

Eyelove brengt zijn shop-in-shop concept voor goedkope brillen naar België. Voor het eind van dit jaar moeten er zo’n tien verkooppunten bij onze zuiderburen zijn.

De stap volgt op het toenemende aantal Belgische ‘briltoeristen’, zegt ceo Paul Berkelmans. In de grensstreek verkoopt Eyelove volgens hem al de helft van zijn brillen aan Belgische klanten. De retailer werkt ook in België met shop-in-shops bij drogisterijen en apotheken. Daarvan heeft het er al zo’n 150 in Nederland.

Eyelove is naar eigen zeggen de snelst groeiende brillenketen van Nederland en verkoopt zo’n tweehonderdduizend brillen per jaar. Op termijn ziet Berkelmans kans om in België te groeien tot honderden verkooppunten. 

In Nederland wil Eyelove groeien naar een netwerk van zo’n tweehonderd shop-in-shops, liet Berkelmans eerder weten. In ons land werkt de brillenverkoper vooral samen met drogisterijen van DA en D.I.O., maar ook met enkele modewinkels. Eyelove biedt brillen voor een vaste prijs van 45 euro zonder bijkomende kosten en maakt naar eigen zeggen een ton winst op een omzet van tien miljoen euro.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!