Zo mengt Costes zich tussen HEMA en Hudson's Bay

Zo mengt Costes zich tussen HEMA en Hudson's Bay

HEMA was niet de enige retailer die zijn ‘grand opening’ in Tilburg op donderdag 21 september had gepland. Ook Hudson’s Bay, Sissy-Boy en Tumble ’N Dry openden hun deuren aan het vernieuwde Pieter Vreedeplein. Costes verwelkomde er op zijn beurt zijn zesde ‘uni’-winkel.

Costes, dat al een dameswinkel had aan de Heuvelstraat in Tilburg, heeft in zijn nieuwe onderkomen de beschikking over ruim duizend vierkante meter. Behalve de damescollectie vinden klanten er ook Costes Men op de eerste etage. 

Vergelijkbare uni-winkels bevinden zich ook al in Deventer, Enschede, Breda, Antwerpen en Amsterdam. Volgend jaar zullen meer steden met dit concept volgen.

De vernieuwing van het Pieter Vreedeplein is een initiatief van Wereldhave, VolkerWessels en de gemeente. Speerpunten zijn volgens de vastgoedeigenaar het optimaliseren van de winkelroute en een kwaliteitsimpuls geven aan het gebied tussen de Emmapassage, Heuvelstraat en het Pieter Vreedeplein. De eerste resultaten zijn sinds donderdag zichtbaar voor het grote publiek.

Behalve de vijf bekende namen opende ook Rojami’s – de winkel van Roy Donders – in het centrum van Tilburg. Verder opent begin november Decathlon zijn deuren, voorafgegaan door de opening van de Duitse koffieketen Coffee Fellows in oktober.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in