Kruidvat breidt dc voor e-commerce alweer uit

Kruidvat breidt dc voor e-commerce alweer uit

A.S. Watson Benelux huurt ruim 22 duizend vierkante meter extra logistieke ruimte in Ede. Vanaf 1 mei betrekt het moederbedrijf van onder meer Kruidvat en Trekpleister het volledige voormalige logistieke distributiecentrum van Kinzo, dat ruim 37 duizend vierkante meter beslaat.

Het drogisterijconcern is sinds vorig jaar aanwezig in het distributiecentrum langs de A12 en A30, dat ook even door HEMA werd gehuurd. A.S. Watson heeft een contract voor tien jaar getekend met vastgoedeigenaar DHG. Behalve de magazijnruimte huurt de retailer ook kantoorruimte en tweehonderd parkeerplaatsen.

A.S. Watson beschikt al langer over een groot distributiecentrum langs de A50 in Heteren, maar groeit daar uit zijn jasje. Het pand in Ede werd vorig jaar aangehuurd voor de e-commerceactiviteiten van Kruidvat, die een snelle ontwikkeling door zouden maken.

De winkels van Kruidvat, Trekpleister, Ici Paris XL, Pour Vous en Prijsmepper waren in 2016 goed voor 2,8 miljard euro omzet, zo bleek onlangs uit een jaarverslag. Het overgrote deel, 2,1 miljard, werd in Nederland behaald. De winst van A.S. Watson in Europa liep met ruim twee procent terug tot 252 miljoen euro.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!