Europese topman van Hudson's Bay alweer weg

Wolfgang Link is na een jaar vertrokken als ceo van Hudson’s Bay Company in Europa. Link was verantwoordelijk voor de uitbreiding van de Europese activiteiten, waaronder Galeria Kaufhof, Galeria Inno en Hudson’s Bay en Saks Off 5th in ons land.

Link kwam in mei vorig jaar over van Toys’R’Us en was de vervanger van de Belg Olivier Van den Bossche. Waarom hij alweer weg is, is onduidelijk. De Canadese warenhuisketen heeft nog niet op het vertrek van Link gereageerd. Zijn contract liep nog door tot eind 2021.

Duitse media melden dat de Europese managementstructuur op de schop gaat. Ook zou Link een vertrouweling zijn van Jerry Storch, die een halfjaar terug al aan de kant werd gezet als ceo van Hudson’s Bay Company. Het retailconcern wordt tegenwoordig geleid door Helena Foulkes.

Link was ook voorzitter van de raad van commissarissen van Galeria Kaufhof, dat al enige tijd met omzetverliezen en rode cijfers kampt. Vorige week maakte de Duitse warenhuisketen bekend zijn deuren in Hof en Solingen te sluiten.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!