Open bakkerij van meesterbakker in Mall of the Netherlands

Robèrt van Beckhoven opent volgend jaar in Mall of the Netherlands een tweede vestiging van zijn bakkerijconcept bij Robèrt. Eind dit jaar kunnen consumenten al terecht in een kiosk met diverse brood- en banketproducten.

Beide winkelconcepten worden onderdeel van Fresh!, de versmarkt van Mall of the Netherlands die in augustus opengaat. Op de eerste verdieping komt een boulangerie en patisserie met cursusruimte, die samen achthonderd vierkante meter in beslag nemen. In de open bakkerij met grote glazen wand kunnen bezoekers straks ter plekke zien hoe de bakkersproducten worden gemaakt. Ook is het mogelijk die te proeven en te kopen. Daarnaast worden er proeverijen en cursussen rond brood en patisserie georganiseerd. De kiosk opent eind dit jaar zijn deuren op de begane grond van Fresh!

Het is voor het eerst dat Van Beckhoven een vestiging buiten de thuisbasis in Oisterwijk opent. Hij is naar eigen zeggen meermaals benaderd om vestigingen op andere locaties te openen, maar zegt dat dat ‘nooit goed voelde’. De ‘ambitie en het ambachtelijke karakter’ van Fresh! passen volgens hem echter goed bij het merk bij Robèrt.

Fresh! opent eind augustus als eerste onderdeel van Mall of the Netherlands zijn deuren. De rest van het winkelcentrum volgt in 2020, een jaar later dan oorspronkelijk gepland. 

Reacties 1


Johan Knopper 6 jul, 00:42

Leuk idee.
Mijn vader en ik deden dit 30 jaar geleden al. In de Flevohof.
Supergaaf voor mensen om de échte Bakker aan het werk te zien.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!