Miljarden Air Miles dreigen verloren te gaan

Miljarden Air Miles dreigen verloren te gaan

Er zijn nog honderdduizenden spaarders die hun Air Miles dreigen kwijt te raken. Op 1 november 2018 vervallen alle Air Miles die vijf jaar of ouder zijn. In 2013 kondigde het bedrijf de geldigheidsduur van vijf jaar aan.

Sinds er in november vorig jaar actief aan spaarders is medegedeeld dat hun spaarpunten komen te vervallen, is er al voor 2,3 miljard aan ‘oude’ punten ingeleverd. Maar nog altijd dreigen er 2,9 miljard punten te verdwijnen. Bij diverse inleverpunten wordt een stijging van het inleveren. Er wordt zelfs twee tot vier keer zoveel ingeleverd. Ook de mogelijkheid om te doneren aan een goed doel vindt gretig aftrek. Sinds eind augustus is dat vertienvoudigd naar acht miljoen Air Miles per week. 

Spaarders hebben nog tot 1 november om hun oude Miles in te leveren. Nieuw gespaarde punten blijven nog vijf jaar na aanschaf geldig.

Reacties 1


marcel wammes 17 sep, 19:04

Erg jammer dat airmiles dit doet. Tevens doen ze het niet op een eerlijke manier..Als ze jij je airmiles hebt verzilverd in het verleden doen ze dit volgens mij niet van je oude reserves ....
Dus alle spaarders lever alle punten in of doneer ze....Dat is de enige mogelijkheid...En vanuit een 'branding' perspectief zou ik zeggen
niet de allerbeste zet voor airmiles en de aangesloten bedrijven.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!